Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Veterinärbesök

Publicerad 2016-03-17 20:33:39 i Vardsgamys,

 
Efter att Pascal för några veckor sedan åt någon skit ute så började han spy. I vanliga fall skulle vi ha fastat i 12 timmar och så är det bra sen. Men att inte äta startar stora problem för Pascal med hans magkatarr. Så vi fastade honom så länge vi vågade men han återhämtade sig inte till det han hade innan. Han är för visso bättre än i somras då han inte springer omkring och gömmer dig och kvider av smärta. Men vi märker på honom att han har fått mer ont och med spyor i flera omgångar i 2 veckor så bestämde vi oss för att ppsöka veterinär. Nu var de nästan en vecka sedan han spydde sist men han vill inte äta sin mat och äter han inte så spyr han några timmar senare. Detta är speciellt viktigt med morgonmaten. 
 
På veterinärbesöket bestämdes att Pascal nu kommer att få testa en kortisonkur på en månad för att förhoppningsvis stabilisera magen. En sak som skrämde oss lite var att veterinären sa att kortison kan förkorta hundens liv. Jag hoppas verkligen att detta ska räcka så att Pascal kan få bli frisk och slippa mediciner. 
 
Det är ju mycket saker som inte är optimala när man vill ta bort all stress för att hjälpa honom. Men att matte är sjuk vilket leder till understimulering och ovanpå det är det löptikar överallt. Vi har haft det lungt med löptikarna senaste veckan så håller tummarna för att de fortsätter ett litet tag till. Men ingen av dessa saker går att göra något åt. Pascal får all energi jag har till mentalträning och all tid husse har till motion men det är inte det han är van vid. Så mycket godissök vi gör nu har vi aldrig gjort. 
 

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela