Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Liten uppdatering

Publicerad 2016-02-07 00:42:40 i Vardsgamys,

Det har varit några riktigt tråkiga veckor för Pascals del. Matte har varit sjuk och inte orkat göra något och husse har haft mycket i skolan så han har bara hunnit ta alla promenaderna som Pascal behöver. Det har blivit mycket slöande och väldigt lite mental aktivering och det märks tydligt på Pascal. 
 
Vi har senaste tiden kollat på vilket foder vi ska ge eftersom vi inte vill att han går på allergifodret han avskyr längre än nödvändigt. Vi testade in ett nytt foder precis efter jul som visade sig inte funka alls. Nu verkar det som vi hittat ett han mår riktigt bra på som han gått helt på i snart två veckor. Det är ett foder jag själv var väldigt skeptisk till. Det verkar som att matte ska sluta tänka så mycket på vad hon tycker är bra för detta fodret verkar funka hur bra som helst. Det innehåller massa saker jag verkligen inte trodde skulle vara bra för honom men vi har till och med kunnat sluta med magkatarrsmedicinen helt. Visst kan det fortfarande ändras men en så här positiv start på ett nytt foder har vi inte haft någonsin. Det är så skönt att se att matlusten kommit tillbaka och även om det självklart kan vända när han vant sig vid fodret så mår han bra just nu och det är det som betyder något. 
 
Jag hoppas verkligen att vi ska kunna bygga upp vår relation igen. Nu klarar han att äta flera av de gamla godissorterna i lagom mängd och vi har inte längre någon anledning att tro att han skulle vara allergisk mot något. Vi har en lång väg tillbaka till den relation vi hade innan han blev sjuk och ännu längre till dit jag tidigare planerat och trott vi skulle vara nu. Men allt har sin tid och vi behöver inte ha brottom detta året får vara uppbyggnad av relation och förhoppningsvis massor av roliga aktiviteter.
 

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela