Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Hundträning

Publicerad 2016-01-12 20:44:50 i Vardsgamys,

Bilden är från i söndags när vi var iväg på långpromenad som ungdomsgruppen hade arrangerat. Pascal betedde sig bra men drog en del i kopplet. Det går riktigt bra med koppelträningen hemma men jag måste börja träna när vi är runt och går med andra hundar. Jag blev vädigt glad att han inte va sur och grinig som han varit en hel del nu under tiden han varit sjuk. Han skötte sig bra runt alla de andra hundarna och va sitt goa jag igen. 
 
Idag var vi iväg och tränade på Tassa igen. Tanken var att vi skulle tränat rallylydnad men jag insåg direkt att vi behöver träna mer kontaktövningar och variera övningarna. Han visste inte ens att jag var där i början men sen släppte det och vi kunde träna lite på att gå upp på en lite pall med alla fyra tassar. Det hade han gjort tidigare så jag försvårade lite och tog en lite plattare balansboll eller om de kanske ska kallas balansplatta. Mjuk var den i alla fall och de första försöken tyckte Pascal den va lite vinglig men de tog bara några försök så va han uppe med alla fyra tassarna och balanserade. Mattes duktiga kille! 

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela