Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Lathet?

Publicerad 2016-08-25 18:40:24 i Vardsgamys,

Idag lyckades jag lägga ett godissök hemma för Pascal. Jag tänkte jag skulle göra det lite svårare och lägga på nya ställen. Så det var en väldigt taggad Pascal som kollade alla de vanliga gömställerna. När han var klar började han bli frustrerad eftersom han nästan inte hittat några godisar. Jag gick och peppade honom lite vilket hjälpte en liten stund. Bara en kort stund efter detta så hoppar han upp i soffan och lite finurligt börjar putta runt bland kuddarna och min tröja jag slängt där tidigare idag. Så fort jag inte längre tittar så börjar han gnaga på fickan i tröjan. Det tar en liten stund innan jag inser vad ljudet är och detta är blicken jag får när jag säger till honom.

Det är nämligen så att i den fickan har jag belöningsgodiset jag använder när vi tränar. Så Pascal tyckte att det var mycket lättare att ha sönder min tröja för att få godis än att använda nosen och leta upp dem jag lagt ut. Bushund!

I morse fick vi skjuts till klubben jag orkade inte själv träna men Pascal fick sig lite passivitetsträning runt andra hundar för omväxlings skull. Och jag fick träffa massor av trevliga människor och prata lite hund.

Tidigare i veckan lyckades jag ta en kort kissrunda med Pascal. I dagsläget är det bara husse som klarar promenader. Eftersom jag blir trött så snabbt så slängde jag godis till honom vid all kontakt. Detta gillar han och han glömmer nästan kissa. Jag kom också på att då jag inte orkar gå så snabbt och måste stanna hela tiden så är lättare parkour jätte bra. Vi har ju kört det lite innan jag blev sjuk också så han vet ju vad det är frågan om. Pascal älsakde det och fattade snabbt att jag ville han skulle sätta upp tassarna. Jag behövde inte ens gå fram till vissa föremål. Men trotts det fick Pascal sig lite mer träning än om vi bara skulle gå rakt fram. Man får ha huvudet på skaft när kroppen inte hänger med!

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela