Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Trött efter dagens äventyr

Publicerad 2015-03-26 23:31:38 i Vardsgamys,

En trött Pascal efter dagens äventyr. Jag försökta ta en med blixt men de ser ut som om han håller på att dö på den bilden. Han tyckte jag va en hemsk matte som väkte honom med blixt. 
 
Idag började vi dagen med att ta ett ordentligt bad efter morgon promenaden. Det ösregnade ute så tänkte att de e lika bra att passa på. Pascal är inte jätte glad i att duscha som det egentligen var, att bli inkletad i schampoo är helt okej men den där duschslangen kan han leva utan. Men det gick och efter att ha fått schampoonera två gånger så verkar det som att jag lyckats få bort nästan allt som fastnat i pälsen på magen under vintern.
 
Nu på kvällen va vi iväg på Walking whit dogs igen och gick tillsammans med två andra från unghundsgruppen samt en ny tjej jag inte träffat. Vi tog en liten egen väg och gick själva en bit. Ders hundar kommer på inkallning och är otroligt lydiga så de fick springa löst en stund när inga andra var runt. Samtidigt fick jag hjälp med koppelträningen på Pascal som inte för sitt liv kunde förstå varför han inte fick vara lös med de andra hundarna. 
 
Jag va otroligt imponerad av kontrollen de har på sina vuxna hundar och det får mig att vilja ta tag i inkallningsträningen på allvar. Så nu är jag på jakt efter bra inkallningsövningar man kan göra både själv och med andra. Jag har hört om några med de flesta kräver att man är två personer och då blir det inte den mängden träning som jag vill ha. Så får ta och googla runt lite och se vad andra har kommit på. Min fantasi sätter tyvärr gränser alldeles för tidigt när det kommer till hundträning. Men jag tror att ju mer man lär sig desto mer kommer man kunna fantisera ihop egna lösningar på sina problem. 

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela