Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Mysig dag

Publicerad 2014-09-29 22:59:05 i Vardsgamys,

Pascal va inte helt enkel att fota i mörker med sin fina reflex sarf.
 
Förutom att ha varit på hunddagiset idag så har vi lagt ett godissök i lägenheten, tagit flera promenader och gosat i soffan. godissök kan jag nu konstatera att han är väldigt slarvig i sitt nosarbete och ger upp när han hittatde som ligger på de vanliga ställena. Men när han senare hittar en till på ett nytt ställe så är sökningen igång igen. 
 
Kvällspromenaden idag va otroligt givande. Matte blev bäst i värden så fort hon höll i en pinne. Vilken pinne som helst funkade även om hon precis gett honom den förra pinnen så va den nya pinnen det roligaste som finns. Så stanna, sitta och se matte i ögonen vid alla trottoarkanter va hur enkelt som helst allt för att få pinnen. Och det gick jätte bra att göra flera moment för att få pinnen av matte. Så idag är det en otroligt glad och stolt matte som skriver.
 
Goset i soffan är fortfarande ganska tvingat. Pascal förstår sig inte på varför matte hela tiden vill krams och gosas. Ligga vid fötterna eller bredvid i sängen och pussas är jätte mysigt men detta kramande kunde han va utan. Men matte är fast besluten om att Pascal ska lära sig att tycka om all sorts gos även kramarna. 

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela