Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Kloklippning

Publicerad 2016-06-29 14:47:19 i


Detta med kloklippning är något jag haft problem med sen Pascal var valp. Ett tag var vi tvugna att lämna in honom för att få dem klippta. Idag kan jag klippa dem själv på honom även om han sprattlar en del. Jag hade tänkt klicka in detta och det hade säkert fungerat men vi kom aldrig igång ordentligt och hans klor är alldeles för långa. Han har därför fått smeknamnet Wolverine av mig. Så jag köpte för ett tag sedan en kloslip som jag ska klicka in istället. Har börjat men allt som har med tassarna att göra tar lång tid för Pascal. Sen hjälper det ju inte när matte hellre klickar in roliga trick istället för att träna på kloslipen. Här har matte och hund samma konstiga och helt fel tänk. Om man skjuter upp saker så blir det lättare senare. Självklart är det inte så och någonstans i bakhuvudet vet jag ju det. 

 
Idag blev klorna iallafall klippta för andra gången på en vecka. Stolt matte och en inte alls lika nöjd hund trotts både godis och lek efteråt. Pascal bestraffar mig nämligen genom att lämna rummet och ligger hellre själv i sängen än bredvid mig i soffan. 


Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela