Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Tårttjuvens framfart

Publicerad 2016-04-30 13:42:28 i

På bilden sitter Pascal och tigger prinsesstårta efter att precis ha lärt sig att det är jätte gott med tårta! Det var nämligen så att igår åt matte och husse prinsesstårt.  Pascal satt som vanligt bredvid och va nyfiken. Pascal har aldrig fått smaka sötsaker av oss så tänkte inte mycket på att han satt där. För en sekund sätter jag ner tårtbiten på soffbordet och vänder bort huvudet för att sätta mig till rätta i soffan. Jag hör något och vänder tillbaka huvudet och där står Pascal över min tallrik med munnen full med tårta. Det var en chockad matte som drog bort honom. Måste erkänna att jag inte va direkt glad. 

Inte nog med att han nöjt slickade sig om munnen av det han redan stulit han försökte flera gånger sno mer och mellab försöken satt han och tiggde. Detta med konsekvenser är ett begrepp han nog aldrig kommer förstå. Älskade hund! 
Jag har den senaste tiden blivit mer aktiv på instagram där det läggs upp en hel del bilder. Så för er som vill se mer bilder så kan ni söka på lifeofpascal_2014 på instagram. 
Den nya mobilkameran är otroligt rolig att fota med. Det är så stor skillbad på bildkvalité. 


Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela