Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Grattis på födelsedagen Pascal!

Publicerad 2015-02-22 16:35:51 i Vardsgamys,

Igår blev Pascal 1 år gammal och vi hade en heldag med alla saker Pascal älskar att göra. 
 
 
 
Vi passade på att börja dagen med frukost som innehöll lite av den vanliga maten och sen lite ost och skinka. Det var en mycket nöjd Pascal som tyckte att vi lagt upp för lite mat på tallriken.Sen blev det en födelsedags present som vi lekte en bra stund med. En mjuk pipleksak som förvånansvärt nog fortfarande är hel. 
 
Efter lekstunden så va de dagst att gå ut på promenad så vi passade på att åka till hundgården när vi ändå va ute och där hittade vi 4 andra hundar som Pascal lekte med i över 1 timma. Det var jätte roligt att se honom ha det så roligt trotts det dåliga vädret och alla lera som va i hundgården. På vägen hem så åkte vi förbi affären för att inhandla födelsedagsmiddagen. En trött och frusen Pascal passade på att ta en tuplur i husses knä medan matte gick in och handlade. När vi kom hem blev de ett bad för Pascal som va lerig över hela kroppen. Pascal tyckte själv att det var otroligt elakt av matte och husse att ge honom ett bad på en annars underbar dag. 
 
 
Efter badet va de dags att börja med maten. Husse förberedde köttfärs inlindad i bacon i ugnen och matte en bit kyckling. Sen va de dags att förbereda lammytterfilén. Det blev ingen vanlig middag detta inte det blev en riktig fördelsedags middag. Och som alla födelsedagsbarn så måste man ju självklart sitta vid bordet och äta alla läckerheter. 
Mmmm lamm, bacon, köttfärs och kyckling. Anledningen till att köttet är delat i bitar är för att vår glupska lilla hund inte har tid att tugga sin mat utan sväljer allt helt om det är för gott. 
Varsågod!
Senare på kvällen blev det en till leksak och massor av mys och lite mer lek. Pascal hälsar att det var en perfekt dag. 
 
Det är otroligt vad fort tiden går det känns som det var aldeles nys vi fick hem vårat lilla busfrö och idag är han redan 1 år gammal. Busig är han fortfarande och en stor glädje i våra liv!

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela