Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Myshelg

Publicerad 2015-11-01 20:49:06 i Vardsgamys,

Igår tog vi oss till djuraffären och köpte en hurtta dazzle sele. Jag har funderat på reflexer en längre period men det är väldigt svårt att hitta ett vettigt reflextäcke som går att använda ovanpå selen. Så det fick bli en sele med reflexer överallt istället. Så söt han blev.
 
Matte upptäckte idag att reglerna här hemma sakta har ändrats. Från att Pascal aldrig skulle få sova i sängen (höll i någon vecka innan han sov på morgonen i sängen sen gav matte upp någon vecka senare och nu sover han alltid i sängen) till att leksaker och ben är förbjudet att ha i sängen. För ett tag sedan så började jag sluta märka när han hade leksaker i sängen och idag reagerade jag inte ens när han låg och tuggade ben bredvid mig. Så kan de gå när man har en smart hund som vet när matte e svag och tar pytte steg så hon inte märker.
 
Vi skaffade för några vecor sedan en ny dammsugare och idag insåg jag hur bra den är när man ska dammsuga textilier. Pascal har börjat fälla något enormt så idag passade jag på att dammsuga lakanen som jag bytte igår. Nu slipper jag sova i överdrivet mycket hunhår. 

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela