Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Bus och nya framsteg i träningen!

Publicerad 2014-05-31 22:51:20 i Vardsgamys,

Idag har varit en underbar dag. Pascal har börjat förstå ligg helt utan handkomando och jag kan nu säga det ståendes. Nu ska jag bara lära honom att man fortfarande ska lyssna även om det inte finns något godis i närheten. 
 
Det är en underbar känsla när man gör framsteg i träningen. Sen hade jag behövt träna lite fler gånger om dagen om jag vill ha snabbare resultat. Han fullkomligt älskar att lära sig nya saker och fort går det. Men det börjar bli svårt att bestämma vilket trick jag ska lära honom nu. Funderar på om nästa trix kanske ska bli buga det är ett coolt trick och i de youtube klipp jag kollat på så ser det inte allt för svårt ut att lära ut. 
 
Pascal och husse hade en rolig lekstund jag är inte säker på exakt hur länge de lekte men det var en lång stund och Pascal sover fortfarande gott så länge jag sitter kvar i soffan och håller honm sällskap. 
 
En trött Pascal efter att ha busat med husse.

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela