Life Of Pascal

Här kommer ni kunna följa vår underbara Lancashire Heeler valp Pascals väg från valp till vuxenhund och vidare i livet.

Uttråkad valp

Publicerad 2014-07-31 14:50:40 i Vardsgamys,

Här har vår lilla tjuv varit igång igen och snott en stekgaffel eller vad man nu ska kalla dessa stora gafflar i plast som används vid stekning. Man kan undra varför man lägger så mycket pengar på hundleksaker när hunden själv tycker andra saker så som stekgaffeln denna gång är mycket roligare. 
 
 
Eller som bilden nedanför här där Pascal är i full gång att äta upp reklamen som vi fått. Husse utbrast duktig hund! Så länge det bara är reklamen som äts upp så gör det ju inte så mycket men jag tvivlar på att Pascal gör någon skillnad på reklam och räkningar.
 
Båda bilderna ovan är exempel på de senaste dagarnas understimulerade valp. Det har varit så varmt de senaste veckorna nu att varken Pascal eller vi orkat göra något. Så igår när det blev lite svalare så hittade han på lite bus. Så nu kan vi nog börja träna mer tricks igen om värmen håller sig nere på mer normala nivåer.
 
Vi har haft väldigt tur med att Pascal hittar på väldigt lite hyss och de två ja nämt ovan är två väldigt snälla sådana. Stekgaffeln lät vi ligga kvar på golvet så det va inte alls konstigt att Pascal tyckte att han skulle få leka med den. Och lite reklam massakering får man ju räkna med när man har valp! 

Om

Min profilbild

Pascal

I hela mitt liv har jag drömt om att få ha egen hund! Nu har den drömmen äntligen slagit in och jag har fått hem min älskade Pascal. Pascal är en Lancashire Heeler valp som föddes i februari 2014.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela